Komercialne in druge ustanove

Pri Ecolabu se zavedamo, da čisto delovno okolje pomembno prispeva k splošnemu dojemanju kakovosti. Posebno nečistoča, s katero imate opravka v vašem sektorju, zahteva posebne pristope k čiščenju, obenem pa si prizadevate svojim zaposlenim zagotoviti tudi čim bolj varno in zdravo delovno okolje.
 
Kot upravitelj komercialne ustanove želite strankam in zaposlenim v prvi vrsti omogočiti prijetno počutje, pri čemer igra zaznana čistost prostora pomembno vlogo. Pri Ecolabu razumemo vaša prizadevanja za brezhibno higieno prostorov, in vam ponujamo individualno prilagojene rešitve za manjše trgovine, veleblagovnice in nakupovalna središča ter poslovne zgradbe.

Naš program 360° zaščite za komercialne in druge ustanove vključuje prilagojene rešitve, s katerimi bo vaše poslovanje še bolj čisto, varno in učinkovito. Aktivno podporo pri vaših vsakodnevnih aktivnostih vam bodo zagotovili tudi Ecolabovi usposobljeni prodajni zastopniki in svetovalci, ki vas bodo obiskali v okviru rednih in občasnih obiskov.

Program 360° zaščite vam omogoča:

  • maksimiranje učinka čiščenja specifičnih vrst nečistoč z uporabo namenskih proizvodov,
  • prilagajanje potrebam vaše lokacije z rešitvami za manjše in večje prostore,
  • čiščenje v kantinah in kuhinjah ter preprečevanje tveganja širjenja bolezni, ki se prenašajo s hrano,
  • optimiziranje procesov, s katerimi boste prihranili čas.
Back to Top