beer bottles

Pivovarne

Vse pivovarne po svetu se soočajo z izzivom, kako zagotoviti nespremenjen okus in kakovost svojih proizvodov. Obenem jih prisotnost vse več uveljavljenih in cenjenih mednarodnih blagovnih znamk na trgu sili k čim bolj učinkovitemu poslovanju, za kar potrebujejo vrhunske režime čiščenja in vzdrževanja higiene, ki jim pomagajo dosegati zastavljene cilje na področju kakovosti in poslovne odličnosti.

Ecolab kot vodilni inovator v panogi pivovarska podjetja po svetu oskrbuje že več kot 75 let. Naši programi, ki prispevajo k vašemu učinkovitejšemu poslovanju, zajemajo sodobne režime čiščenja zaprtih sistemov (CIP, cleaning-in-place), higienske koncepte avtomatskega in polavtomatskega polnjenja, največjo izbiro mokrih in suhih maziv za tekoče trakove v industriji, specializirane programe in rešitve za čiščenje rezervoarjev, proizvode za higieno zabojčkov in za veliko drugih sorodnih področij uporabe.

V Ecolabu bomo za vas oblikovali individualno prilagojene rešitve za optimalno upravljanja vode in energije, uporabo in shranjevanje kemičnih snovi ter čiščenje odpadnih voda.

Ponujamo vam:

  • zanesljive in preizkušene programe, s katerimi oskrbujemo partnerje po vsem svetu,
  • strokovnjake, ki vam bodo pomagali doseči industrijske standarde,
  • vrsto inovativnih konceptov, ki omogočajo otipljivo dodano vrednost in večjo uspešnost
  • nedvomno najširšo bazo znanja v industriji.
Back to Top