Proizvodnja pijač in pivovarstvo

Proizvodnja pijač in pivovarstvo

Svetovno tržišče pijač obvladujejo velike multinacionalke z mednarodno priznanimi in cenjenimi blagovnimi znamkami. Čeprav to v precejšnji meri velja tudi za pivovarsko panogo, je veliko lokalnim vrhunskim blagovnim znamkam kljub konsolidaciji v panogi uspelo, da so na svojih nacionalnih trgih ne le obstale, temveč so tudi vse bolj uspešne.

Te blagovne znamke, bodisi nacionalne bodisi mednarodne, odsevajo pravo vrednost podjetij, ki jih proizvajajo. Obenem so tem tudi spodbuda, da si še naprej prizadevajo za dosledno zagotavljanje optimalne kakovosti svojih proizvodov, ne glede na lokacijo njihovega proizvodnega obrata. Zahtevano raven kakovosti je v tem okviru mogoče doseči le z vrhunskimi partnerji, ki so nenehno navzoči in ki lahko v okviru svojih programov ponudijo strokovno znanje in izkušnje, ki dajejo želene rezultate. Prav zato so najuglednejši svetovni proizvajalci pijač in piva za svojega partnerja izbrali družbo Ecolab.

Naši programi obsegajo:

  • najsodobnejše režime čiščenja zaprtih sistemov (CIP, cleaning-in-place), vključno z diagnostiko in  optimiranjem postopkov,
  • higienske koncepte avtomatskega in polavtomatskega polnjenja za sterilne in nesterilne linije,
  • širok nabor suhih in mokrih maziv za tekoče trakove,
  • posebne programe za čiščenje rezervoarjev, rešitve za higieno zabojčkov in za številna druga sorodna področja uporabe.

 

Back to Top