Proizvajalci opreme za živilsko industrijo

Proizvajalci opreme za živilsko industrijo

Kot proizvajalec opreme za proizvodnjo živil in pijač ste dolžni strankam zagotoviti tudi svetovanje na področju vzdrževanja, čiščenja in dezinificiranja vaše opreme. Njeno optimalno in nemoteno delovanje je v veliki meri odvisno od načrtovanja in izvajanja higienskih procesov.

Higienski načrt, primerna čistilna sredstva in nasploh možnost čiščenja vaše opreme so ključni dejavniki, ki vplivajo na sprejemljivost vašega proizvoda in zadovoljstvo stranke.

Pri Ecolabu se zavedamo, da je sodelovanje s proizvajalci opreme in njihovimi strokovnjaki po svetu ključno za načrtovanje in izvajanje programov za uspešno čiščenje. Zato se na nanje obračamo s prošnjo po podpori in svetovanju pri določanju kriterijev za sestavo in kompatibilnost čistil, njihovih sestavin in primerno uporabo. Naša oprema za samodejno odmerjanje, distribucijo in shranjevanje čistil dopolnjuje procesno opremo proizvodnega obrata, zagotavljamo pa tudi individualno prilagojene higienske postopke za čiščenje in dezinfekcijo posebnih delov opreme. Sodelovanje z Ecolabom ima oprijemljive dolgoročne prednosti za proizvajalce opreme in njihove končne stranke.

Proizvajalcem opreme ponujamo:

  • lastne tehnološke zmogljivosti in laboratorije za preverjanje kompatibilnosti materialov,
  • strokovnjake za pomoč in svetovanje na terenu na različnih lokacijah po svetu,
  • najboljše strokovnjake in zmogljivosti na področju raziskav in razvoja v industriji,
  • detajlno poznavanje procesov in več kot 80 let izkušenj.
Back to Top