Restavracije s hitro prehrano

Ponujamo več kot le proizvode. Ponujamo rešitve, ki so zasnovane na tem, kar resnično potrebujete, in ki upoštevajo to, kar je za vas resnično pomembno: varnost zaposlenih in gostov, nizki stroški uporabe, učinkovito poslovanje ter prihranek časa in dela.

Program Kay nas uvršča med vodilne svetovne dobavitelje proizvodov in storitev za čiščenje in dezinfekcijo v restavracijah s hitro prehrano. Za vas oblikujemo programe, ki vam bodo pomagali doseči zahtevano čistočo, dezinfekcijo in varnost živil ter varovati ugled vaše blagovne znamke ne glede na to, ali ste prisotni v zgolj eni državi ali ste mednarodno delujoče podjetje.

Ecolabova dejavnost na področju raziskav in razvoja, ki se osredotoča na potrebe industrije, združuje znanje in izkušnje kemikov, inženirjev in mikrobiologov. Za vas bomo izdelali celostne in individualno prilagojene rešitve, ki bodo izboljšale varnost in učinkovitost vašega poslovanja. Naša ekipa lokalnih predstavnikov vam bo zagotovila celostno odpravljanje težav, vključno z analizo možnosti za specializirano čiščenje površin in opreme, ki jih najdemo v okoljih, kot je vaše.

Naši proizvodi, ki so zasnovani tako, da ne poškodujejo površin in opreme, so na voljo skupaj z dozirniki, ki omogočajo varno in preprosto uporabo. Skupaj prispevajo h gospodarnejši porabi vode in obenem omogočajo nadzor doziranja, preprosto vzdrževanje in nizke stroške.

Izberite področje uporabe oziroma se povežite neposredno z nami.

Back to Top