Zdravje vimen

Med preverjenimi ukrepi, kako povečati prihodke od prodaje mleka in dobiček v mlekarstvu, sta preprečevanje mastitisa in skrb za zdrave seske. Nega seskov z biocidnimi proizvodi za profesionalno uporabo velja v tem okviru za najučinkovitejše sredstvo za nadzor in preprečevanje mastitisa.

Ecolabova priporočila za profesionalno higieno, učinkoviti programi za nego seskov in rešitve za dezinfekcijo molznih enot ščitijo vašo čredo pred nalezljivimi patogeni in preprečujejo okužbe med molžo. Pred mastitisom boste čredo učinkovito zavarovali z vzdrževanjem čistega in suhega okolja z našim programom za biološko varnost in z uporabo proizvodov, ki smo jih zasnovali posebej za nego seskov pred molžo in po njej.

Vsa Ecolabova sredstva za nego seskov vsebujejo sestavine za regeneracijo kože, kot so vlažilci, emolienti in eksfolianti. Ta pomagajo ohranjati zdravo kožo ne glede na pogoje v staji, omejujejo vdor bakterij in podaljšujejo proizvodno dobo krav.  

V Ecolabu smo razvili širok nabor pripomočkov za nanos sredstev, ki so preprosta in udobna za uporabo, saj se zavedamo vse večje potrebe po zaščiti pred mastitisom v času molže in zahtev po hitrejši molži krav.

Back to Top