Nega rok in kože

Ecolabovi proizvodi za umivanje in razkuževanje rok in telesa, negovalni losjoni in antiseptična mila, ustrezajo zahtevam sodobnega in zelo raznolikega trga na tem področju. Z mnogimi formulami, ki smo jih razvili, zadovoljujemo najrazličnejše potrebe, med katerimi so pogosta in priročna uporaba, primernost za vse vrste kože ter posebne zahteve visoko tveganih območij in posameznikov.

Naši proizvodi se uporabljajo enostavno in so dobro sprejeti pri uporabnikih. S tem povečujemo doslednejšo uporaba v skladu s higienskimi zahtevami in postopki, kar prispeva k zmanjšanju pojava in prenosa najrazličnejših okužb.

Ponujamo tudi obsežno paleto razkužil za roke s hitrim delovanjem proti širokemu spektru mikroorganizmov in  dodanimi sredstvi  za nego na osnovi premaščevalcev. Na trgu imamo proizvode v embalažah različnih velikosti in oblik. Tako lahko za svoje območje delovanja, izberete proizvod, ki najbolj zadovoljuje vaše potrebe.

Ecolabova razkužila za roke izpolnjujejo merila za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Proizvode odlikuje visoka učinkovitost v zelo kratkem kontaktnem času. S tem tudi ob pomanjkanju časa in v kriznih situacijah dosegamo predpisano učinkovitost in zagotavljamo možnost za visoko komplianco.

Proizvodi s skrbno izbranimi dodatki zagotavljajo nego in zanesljivo zaščito kože pred izsušitvijo tudi pri zelo pogosti uporabi. Za natančno odmerjanje in stroškovno učinkovito rabo so vam na razpolago različni sistemi za doziranje.

Back to Top