Higiena v polnilnicah

Sodobni trg pijač, ki je usmerjen k potrošniku in zaščiti blagovnih znamk, zahteva od proizvajalcev ohranjanje nespremenjene kakovosti in okusa, daljšo življenjsko dobo proizvodov, privlačno embalažo in ugodne cene. Če se želijo razlikovati od konkurence in povečati svoj tržni delež, morajo obenem razpršiti ponudbo in upoštevati, da v zelo konkurenčnem okolju ni prostora za napake.

Ugled blagovne znamke in varnost izdelka lahko namreč ogrozi že najmanjše odstopanje v higieni, do katerega lahko pride med postopkom polnjenja.

Ecolabove dolgoletne izkušnje in strokovno znanje na tem področju vam pomagajo omejiti to tveganje. Okužbe z mikroorganizmi je mogoče preprečiti le s temeljitim čiščenjem in dezinfekcijo strojev za polnjenje in zapiranje, pri čemer vas podpiramo z individualno prilagojenimi rešitvami za avtomatsko, polavtomatsko in ročno polnjenje pijač.

Z Ecolabovimi individualno prilagojenimi rešitvami se odzivamo na vaše izzive v proizvodnji na področju upravljanja vode in energije, uporabe in hrambe kemičnih snovi ter čiščenja odpadnih voda.

Back to Top