Higiena osebja in delovnega okolja

V prehrambni industriji je zagotavljanje varnosti živil prednostna naloga in cilj številnih strokovno in dosledno izvajanih higienskih ukrepov. Ko gre za varnost živil, kompromis ni mogoč.

Zagotavljanje higiene zaposlenih je pomemben ukrep, ki prispeva k varnosti živil. V proizvodnem okolju namreč prihaja do številnih fizičnih kontaktov med zaposlenimi, ki so najpogostejši vir prenosa in navzkrižnega onesnaženja živil z mikroorganizmi.

Ecolab vam na tem področju ponuja funkcionalne in učinkovite higienske prehode, ki vključujejo dezinfekcijo in čiščenje rok ter obutve in mehanizme za nadzorovan vstop v območje. Našo ponudbo dopolnjujejo dozirniki, ki omogočajo gospodarno in natančno odmerjanje proizvodov za čiščenje, dezinfekcijo in nego rok in s katerimi odgovarjamo na potrebe različnih proizvodnih okolij.

Ecolabovi programi za zagotavljanje higiene v proizvodnih obratih, ki so jih strokovnjaki zasnovali za strokovnjake, ustrezajo najvišjim standardom na področju varnosti živil. Naše aktivnosti v tem okviru vključujejo analiziranje, svetovanje, predstavljanje in nameščanje sistemov v skladu z vašimi potrebami.

Z Ecolabom kot vašim zanesljivim partnerjem boste dobili dostop do kombinacije preizkušenih tehnologij, kemičnih sredstev in strokovnih izkušenj, ki smo jih zasnovali posebej za prehrambno industrijo.

Back to Top