CIP v proizvodnji živil, mlečnih izdelkov in pijač

Optimirano čiščenje zaprtih sistemov v proizvodnji živil, mlečnih izdelkov in pijač

Ostra konkurenca ter rastoče cene energije in vode so pomembni dejavniki, ki vplivajo na čiščenje zaprtih sistemov v obratih za proizvodnjo živil, mlečnih izdelkov in pijač. Dolgi cikli čiščenja med proizvodnjo posameznih proizvodov zmanjšujejo zmogljivost in dvigujejo stroške; pri njihovem skrajševanju pa moramo nujno upoštevati varnost in kakovost.

Ecolab je vodilno podjetje za razvoj rešitev za zaprte sisteme, ki povečujejo učinkovitost vašega proizvodnega obrata, ohranjajo naravne vire, izboljšujejo varnost, zmanjšujejo odpadke in s tem prispeva k znižanju celotnih stroškov. Na zahteve proizvajalcev se odzivamo s ponudbo inovativnih rešitev za čiščenje zaprtih sistemov, ki vašemu podjetju pomagajo dosegati trajnostne cilje in mu obenem zagotavljajo izmerljive ekonomske prednosti.

V Ecolabu smo razvili znanje in celovito paleto proizvodov, s katerimi boste omogočili optimalne razmere za svoje poslovanje. Naši strokovnjaki za posamezna področja bodo za vas pripravili priporočila izboljšav in vam s svojimi bogatimi izkušnjami pomagali najti odgovore na še tako zahtevna vprašanja.

Back to Top